Training & Coaching

Training

DHC gelooft dat mensen hét verschil maken in het waarmaken van organisatiedoelstellingen en ambities. Samen ervoor gaan om het iedere dag een stapje beter te doen. Een hoofdrol bij verbeterprojecten is weggelegd voor leidinggevenden. Zij zijn het die een aanzienlijke invloed op de organisatieresultaten. 

Van het lijnmanagement wordt verwacht dat ze naast voldoende (vak)kennis en ervaring ook beschikken over de juiste skills om de klus te klaren. Dit terwijl zij in de praktijk veelal intern zijn doorgegroeid zonder adequaat ontwikkeltraject, net zijn gestart in de functie of te maken hebben met taal- en/of cultuurverschillen.

Kortom: het lijnmanagement heeft ondersteuning nodig. DHC biedt deze steun middels leiderschapstrainingen. Zie trainingsaanbod (link maken) voor meer informatie.

Coaching

Ieder mens heeft in zijn/haar leven wel eens ondersteuning nodig om uit een ongewenste situatie te komen. Te lang ‘vastzitten’ kan onder andere leiden tot (langdurig) verzuim. DHC helpt zowel individuen als teams bij veranderingen. Bij het maken van keuzes en vooral ook bij het omgaan van de consequenties van de gemaakte keuzes. Zie coachingsaanbod (link maken) voor meer informatie.

Hoekstraat 78
3751 AN Bunschoten Spakenburg
06-26172819

Volg ons online

Contact

DHC-logo-basis-150

Hoekstraat 78
3751 AN Bunschoten Spakenburg
06-26172819
info@dhcadvies.nl