Het recht van de mens om te kiezen is volgens DHC een van de mooiste rechten die de mens bezit. Het leidt tot nieuwe ervaringen waardoor groei mogelijk is. Zelfs niet kiezen levert een ervaring op. Het maakt ons tot wie we zijn.

Ieder mens heeft in zijn/haar leven wel eens ondersteuning nodig om bijvoorbeeld uit een ongewenste situatie te komen. Te lang ‘vastzitten’ kan onder andere leiden tot (langdurig) verzuim. DHC helpt medewerkers bij veranderingen. Bij het maken van keuzes en vooral ook bij het omgaan van de consequenties van de gemaakte keuzes. Dit doen wij via loopbaan, outplacement, re-integratie en/of work-life begeleiding. 

“Life is about choices. Some we regret, some we’re proud of. Some will haunt us forever. The message: we are what we chose to be.”

Loopbaan

‘Waar een wil is, is een weg’. Dit is het uitgangspunt van een loopbaantraject van DHC. Het overgrote deel van de bevolking moet lang genoeg aan het werk om te kunnen leven, wonen en genieten volgens hun standaard. In iedere loopbaan kan iemand echter geconfronteerd worden met zaken die niet aansluiten op talenten, ambities of behoeften. DHC ondersteunt mensen bij het vinden van de juiste werkende rol, een rol die langdurig past als een jas.

Outplacement

Veel organisaties moeten in dit verandertijdperk besparen. Zo ook op loonkosten. Als HR-professional heeft eigenaresse Danielle van Voorst van DHC aan beide kanten van de tafel gezeten bij herstructurering en reorganisatie. Hierdoor is zij bij uitstek dé partner voor organisaties en haar medewerkers. Een partner die helpt bij het loslaten van het arbeidsverleden en ondersteunt bij het creëren en realiseren van nieuwe arbeidsmogelijkheden.

Re-integratie

Wanneer iemand niet meer in staat is zijn eigen functie uit te voeren om gezondheidsredenen, heeft hij/zij aandacht nodig. Een luisterend oor, mogelijke medische ondersteuning maar ook een duidelijk, doelgericht, transparant plan om zo snel mogelijk volledig terug te keren naar het werk, al dan niet in de eigen functie. Immers voor zowel de zieke zelf, collega’s, werkgever en het thuisfront is ziek zijn zeer onwenselijk. DHC biedt de benodigde aandacht: mens- en doelgericht. Centraal in de begeleiding van de re-integratie 1e of 2e spoortrajecten staat de vraag: wat kan de medewerker wanneer wel?

Work-Life Balance

‘Hoe houd ik alle ballen de lucht in’?, dat is de vraag die velen bezig houdt. DHC is specialist en ervaringsdeskundig in de zoektocht naar balans voor wat betreft deze ‘rollencoaster’. Centrale vraag bij de ondersteuning is: hoe vind – en behoud ik de weg naar langdurig evenwicht om gezond en fit te blijven?

Contact

DHC-logo-basis-150

Hoekstraat 78
3751 AN Bunschoten Spakenburg
06-26172819
info@dhcadvies.nl